Vi har fokus på tiden

Thomo Klokkeservice er etableret som det bedst tænkelige mix af nyt og moderne, gammelt og traditionelt. På vores lager i firmaet har vi både digitale styringsenheder og århundredgamle messingtandhjul og urskiver, og vi kan som hovedregel enten udskifte de gamle dele med en ny eller reparere komponenten.

Vi skal nok få uret til at gå og klokken op at ringe.


Firmaet er 25 år gammelt. Det var ikke meget, tænker nogen måske, men virksomheden er etableret af erfarne folk med adskillige år på bagen. Vi ved derfor, hvad der rører sig i et klokketårn, og får både ældre og topmoderne ure til at følge tidens gang.

I dag er Thomo Klokkeservice overtaget af Niels Mortensen, som viderefører virksomheden.

Vi har i alle årene serviceret kirker i hele landet, og da vi i dag har fået el-afdelingen med, er vi nu rustet til enhver opgave i et klokketårn.

Service og reparation i samme arbejdsgang

Thomo Klokkeservice har et næsten komplet reservedelslager med i vores servicebiler. Derfor tilbyder vi også at klare også en service, hvis vi er kaldt ud til en reparation – og en reparation, hvis vi opdager en begyndende fejl, når vi er ude på en serviceopgave.

Det giver store besparelser på driften og er en af grundene til vores lave priser på en serviceaftale.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 62 69 27 41 og få en snak om, hvad vi kan tilbyde i forhold til jeres installation.

Vi oplyser også meget gerne en reference i nærheden af dig!

Thomo Klokkeservice APS

​CVR: 40610332

Kontakt

Østergade 101, 5672 broby