Service​ på ringeanlæg, klokker og automatik

Thomo Klokkeservice løser alle service- og vedligeholdelsesopgaver, både med hensyn til mekaniske som elektriske komponenter.

Med vores årelange erfaring har vi et øje på hver finger. Derfor udfører vi ikke bare service – vi ved, hvor delene slides, så vi kan komme nedbrud og reparationer i forkøbet, når vi nu alligevel er på stedet. Samtidig tjekker vi bl.a., at alt er spændt efter.

Installation og servicering af klokkespil

I dag er klokkeringning som oftest noget, der programmeres, hvorefter automatikken styrer knebelens slag mod kirkens klokke eller klokker.

Thomo Klokkeservice servicerer i omegnen af 400 kirker og har stor erfaring med alle producenter og komponenter. Vi ved, hvordan de forskellige komponenter indgår med hinanden.

En af vores spidskompetencer er selve klokkespillet, hvor vi ved at smøre og justere på mekanikken kan give klokkenisten de bedste muligheder for at glæde jeres menighed.

Servicering og programmering af ringeanlæg

Vi har adskillige ringeanlæg på vores gode samvittighed og leverer og monterer alt fra el-tavler og elmotorer og foretager naturligvis den efterfølgende programmering af kirkens ringeanlæg. Det skal nævnes, at selv det mest avancerede automatiske ringeanlæg stadig lyder menneskeligt.

Vi leverer ringeanlæg fra en anerkendt tysk producent, der har været på markedet længe og gennem tiden leveret over 50.000 ringeanlæg.

Få en fordelagtig serviceaftale

Hos Thomo Klokkeservice ApS har vi specialiseret os i reparation og vedligeholdelse af alt inden for klokkespil, kirkeklokker, ringeanlæg, tårnure.

​Derfor tilbyder vi faste serviceaftaler, så I kan være sikre på at mekanik, maskiner og værker bliver ved med at fungere upåklageligt.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 62 69 27 41 og få en snak om, hvad vi kan tilbyde i forhold til jeres installation.

Vi oplyser også meget gerne en reference i nærheden af dig!

Thomo Klokkeservice APS

​CVR: 40610332

Kontakt

Østergade 101, 5672 broby