Det kan ofte svare sig at bevare

Der giver en god følelse at bevare det gamle, uanset om det er et urværk eller et klokkespil mv. Der er passet på tingene i generationer, og alle dele har samarbejdet om at kalde menigheden til. Derfor anbefaler vi ofte en renovering, og vi har både ekspertisen og materialerne til at give ure og klokker forlænget spilletid.

Hvis vi fx har en stump fra en motor, der har kørt upåklageligt i 50 år, og som nu er gået i stykker, prøver vi meget gerne, om vi kan renovere pågældende stump frem for at udskifte hele motoren.

Renovering af gamle urskiver

Vi er også rigtig stærke til at renovere tårnure. Dette gælder ikke bare mekanikken i uret. Vi er også eksperter i at renovere selve urskiven, der har siddet udsat for vind og vejr.
Vi renoverer dog ikke selv, men sender urskiven til Tyskland, hvor vi har dygtige og pålidelige underleverandører, der ved, hvad de har med at gøre.
Men som bekendt, skal Nationalmuseet med ind over, og måske skal en metallurg se på, hvilke lag urskiven er bygget op af. Herefter skal metallet males, ligesom det blev oprindeligt, og dernæst belægges med bladguld.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 62 69 27 41 og få en snak om, hvad vi kan tilbyde i forhold til jeres installation.

Vi oplyser også meget gerne en reference i nærheden af dig!

Thomo Klokkeservice APS

​CVR: 40610332

Kontakt

Østergade 101, 5672 broby